top of page

OM LØS PÅ TRÅDEN

P4140659_edited.jpg

Løs på tråden, er et bæredygtigt brand, placeret i hjertet af København. Brandet er bygget på en idé om, at genbrug er vejen til bæredygtig mode. Alle designs fra Løs på Tråden er skabt ud af genbrugsmaterialer og har fokus på at minimere spild i produktionen. Skjortekjolen er hurtigt blevet Løs På Tråden’s signaturkjole. Det er et unikt design, som bliver sat sammen af skjorter og stof fundet i genbrugsbutikker landet over. Alle materialer bliver nøje håndplukket af designeren bag – Henriette Winther.

Henriette er uddannet som Tekstilformidler. Derfor har hun forståelse for det tekstile felt, og erfaring med alt fra tilskæring til broderi, strik og hækling til tekstiltryk. Med stor respekt for tekstilers livscyklus, har Henriette skabt Løs På Tråden, hvor upcycling og genbrug ligger bag hvert eneste design.

Gennem en nysgerrighed for materialer, vil Henriette skabe et brand, hvor hun ikke er begrænset af at lave de samme ting. Hun er startet med at lave kjoler, men fandt hurtigt på andre, mindre designs, som gav hende mulighed for at udnytte materialerne til sit fuldeste og bruge alle hendes kreative evner. Nu er der både scrunchies, tasker, boligtilbehør og julepynt i sortimentet.

I sit værksted i Kronprinsessegade, bliver alle designs klippet, syet og overlocket. Og fordi at alle materialer er unikke og håndplukkede, får du unikke kjoler, og der vil altid være én der passer dig og din stil.

Med stor respekt for tekstilers livscyklus, har Henriette skabt Løs På Tråden, hvor upcycling og genbrug ligger bag hvert eneste design.

Følg med på Instagram

bottom of page